Partager
sauvegarder Saved
Dates de réservation et invités

Facilités

Rez-de-chaussée
Hall d'entrée
WC
Salle de séjour
TV (smart TV), Chauffage (chauffage par le sol)
Cuisine ouverte
Bouilloire, Cafetière/percolateur (cups), Four/micro-onde combinés, Lave-vaisselle, Combinaison réfrigérateur/congélateur
Chambre
Lit double ou 2 x lit simple, TV
Chambre
Lit double ou 2 x lit simple
Salle de bains
Douche, Lavabo
Au 1er étage
3x Chambre
Lit double ou 2 x lit simple
2x Chambre
Lit simple, Lit double ou 2 x lit simple
Salle de bains
Douche, Lavabo, WC
Salle de bains
Douche, Sauna à infrarouge, Lavabo
Salle de bains
Baignoire, Lavabo
Palier
WC, WC
Remise
Sèche-linge
Lave-linge
Général
Terrasse (couverte)
Mobilier de jardin
Parking
Disponibilité
Chargement du Calendrier
Lieux célèbres à proximité
Cliquez ici pour voir les lieux à proximité
Piscine commune couverte 100 m
Location de vélo 100 m
Mer 500 m
Piscine commune couverte
100 m
Location de vélo
100 m
Mer
500 m
Plage
500 m
Restaurants
1000 m
Equitation
1.8 km
Centre
3 km
Banque
3.3 km
Médecin
3.7 km
Parcours de golf
4.5 km
Court de tennis
5 km
Epicerie
5 km
Office du tourisme
5 km
Sortie (Knokke)
12 km
Sports nautiques
13.5 km
Gare ferroviaire
15 km
Autoroute
30 km
Règlement intérieur

Notes et avis

3.6
Bien
25 évaluations voir toutes les photos
|
Recommandée par les voyageurs
Fam. Reynecke
2.4 /5
Séjourné 4 jours il y a 2 semaines

Van dag 1 begon het al huisje enorm slecht gepoetst, dit hebben ze netjes opgelost, dag 2 stroom uitval 2wc en 1 douche niet kunnen gebruiken de gehele vakantie. 2dagen geen tv geen wifi. Als comepentatie hebben wij een kortings bon vab 700 euro gekregen. Nu maar hopen dat je geen gebreken hebt bij de volgende boeking

Fam. Van Den Burg
3.8 /5
Séjourné 1 semaine il y a 1 mois

In het geheel is het keurig maar er zijn wel een paar puntjes zoals geen fonteintjes in de toiletten boven. En het is erg gehorig.

Fam. Hodac
3.8 /5
Séjourné 4 jours il y a 2 mois

Was niet heel schoon. Wel een heel mooi park en fijne bedden en een mooie omgeving

Mr. Bakker
3 /5
Séjourné 5 jours il y a 4 mois

huisje was nog vies toen we aankwamen met glas op de grond en blikjes frisdrank op de slaapkamers

Fam. Wilke
3.2 /5
Séjourné 4 jours il y a 4 mois

Mooie ruime villa, maar slecht schoon gemaakt vloer plakte, 1 van de twee koelkasten was niet schoon, buiten op het terras lag glasscherven het bestek was verre van compleet boven zat in één van de deuren een deuk er lag boven nog een joint een flesje drank en een sigaretten peuk. Vraag mij zelf af waar je de schoonmaakkosten voor betaal. Verder geen klachten en een leuke week gehad🙂

Fam. Woord
2 /5
Séjourné 1 semaine il y a 4 mois

Het was er vies. Het halve strand lag in de bank.remsporen in de wc. Bij de bedden wolken met stof. Uitgekauwde kauwgum tussen het dekbed. De oven haperde vaak, zodat we hem niet konden gebruiken. Glazen waren ook niet schoon! Na gebeld te hebben met de receptie over de schoonmaak, duurde het nog een paar uur voor er een paar schoonmakers kwamen (we hadden het inmiddels zelf al schoongemaakt) deze mensen spraken gebrekkig Engels en konden het niet goed uitleggen wat er niet goed was. Het huisje was mooi, maar de schoonmaak verschrikkelijk!!

Fam. Dekker
3.4 /5
Séjourné 4 jours il y a 4 mois

Het is een fijn huis en van alle gemakken voorzien. Alleen de schoonmaak was niet helemaal goed. In de tuin lagen allemaal peuken en bierdoppen en onder het bed lagen allemaal stofwolken. Onder elk bed.

Mr. Van Dorenmalen
4 /5
Séjourné 3 jours il y a 4 mois

Mooie nette ruime woning. Fijn park.

Fam. Hubertus
... /5
Séjourné 3 jours il y a 11 mois

Altijd keurig geholpen, Wel geduld nodig om hen te bereiken,

Fam. Almeida
4.7 /5
Séjourné 4 jours il y a 11 mois

We waren met 13 personen. De villa is super schoon, nieuw en modieus..we hebben een geweldige tijd gehad.. 10 min lopen naar de zee. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mme. Klooster
4 /5
Séjourné 3 jours il y a 1 an

Nette accomodatie en mooie omgeving.

Mme. Eder
3.2 /5
Séjourné 1 semaine il y a 1 an

Das Haus war sehr dreckig und man musste alles putzen! Ausreichend Platz und Mobiliar war vorhanden. Umgebung war sehr schön

Mme. Van Oene
3.5 /5
Séjourné 4 jours il y a 1 an

Accommodatie was mooi. Het geluid van de afzuiginstallatie in de slaapkamer gigantisch hinderlijk. Kon ook niet uitgezet worden. Was een domper op de nachtrust.

Fam. Heijnen
2.9 /5
Séjourné 4 jours il y a 1 an

15 uur konden we inchecken. Huis was niet gepoetst. Was lag er nog en bedden niet opgemaakt. Na gebeld te hebben kwam er 1 meisje om schoon te maken. 1 persoon om kwart voor 4 voor een huis van 16 personen??? 3 kwartier later was ze klaar. Dus je kunt wel raden dat dat nooit heel erg goed kan zijn. (2 andere hebben de bedden op gemaakt ondertussen) bij navraag aan haar waarom het niet klaar was. Ze waren met te weinig personeel en ze moest na ons nog verschillende huizen. De directie was hiervan dus op de hoogte. Geen excuses of wat dan ook, net doen of je neus bloed. Geen leuk begin vd vakantie, om met 14 man te wachten tot je erin kunt omdat ze het niet goed geregeld hebben. Vrijdag moet je uitchecken om 10 uur, best vroeg. We hebben dit dan ook maar uitgesteld tot 12 uur. Tijd van maandag hebben we zo maar ingehaald. Nu kwamen ze natuurlijk wel vroeg aan de deur. Pech voor hen.

Fam. Faasen
3.9 /5
Séjourné 3 jours il y a 1 an

Het was een fijne en ruime accommodatie. Helaas was de receptie slecht bereikbaar, hebben we twee keer moeten bellen voor de sauna (deze deed het eerst niet) en zouden ze (na een gesprek en betaling) handdoeken komen brengen. Dit is echter nooit gebeurd, dus hebben we ze zelf (na nog een gesprek en telefoontjes naar de receptie die niet opnam) moeten ophalen. De omgeving is super!

Mr. Van Balen
3.2 /5
Séjourné 3 jours il y a 1 an

Aankomst ging vlot, hygiene liet te wensen over, mooie omgeving.

Mme. Visser-Luirink
3.3 /5
Séjourné 1 semaine il y a 1 an

De aankomst was ronduit slecht. Wij kwamen aan om 15.15 uur, en het huis was nog niet schoon. Vuile doeken lagen op het aanrecht, niet echt vertrouwenwekkend. Toen wij om 16.15 uur terugkeerden was het nog niet schoon; andere schoonmakers die er bij gehaald werden bevestigden dit en gingen ook aan de gang. Toen we om 17 uur controleerden was het nog niet schoon (spullen van de vorige bewoners onder de bedden en nog steeds veel stof). Er werd gezegd dat er een borstel ontbrak aan de stofzuiger maar er werd niets aan gedaan. Om 17.45 uur gingen we maar naar binnen hoewel nog steeds niet volledig tevreden. We hebben dus bijna drie uur met 7 kinderen onder de 8 jaar gewacht! De accommodatie is mooi; woonkamer, slaapkamers en tuin zijn ruim. Alleen de keuken is niet berekend op 16 personen met 5 gaspitten en een kleine afwasmachine. De omgeving is fantastisch! Je loopt zo via leuke bruggetjes in de verdronken zwarte polder naar het strand.

Mme. Krämer
3.5 /5
Séjourné 1 semaine il y a 1 an

Die Ankunft und Unterkunft war gut, dass Angebot für Freizeit in Roompot sehr bescheiden.

Fam. Ferreira
3.5 /5
Séjourné 4 jours il y a 1 an

Aankomst was prima, het huis was ook goed, maar er was niets te doen op het park. Beide televisies deden het niet of slecht. Ook mistte ik een aantal dingen zoals een mop, een goed werkende stofzuiger en boven in de badkamers, kan het water niet weg worden geveegd, ondanks de trekker.

Mr. Jef
4.3 /5
Séjourné 3 jours il y a 1 an

Vriendelijke onthaal en mooie omgeving.

Mr. Marc
3.7 /5
Séjourné 4 jours il y a 1 an

Zeer vlot gevonden; openen met code ipv sleutel, was gemakkelijk...

Des questions ? Nous sommes là pour vous aider
Des questions?
Nous sommes disponibles pour discuter ! Temps d’attente inférieur à 1 minute.