Partager
sauvegarder Saved
Dates de réservation et invités

Facilités

Rez-de-chaussée
Hall d'entrée
WC
Salle de séjour
TV, Lecteur DVD, Portes-fenêtres
Cuisine ouverte
Cafetière/percolateur (filtre), Micro ondes, Lave-vaisselle
Chambre
2x Lit simple
Salle de bains
Baignoire, Douche, Lavabo
Au 1er étage
2x Chambre
2x Lit simple
Salle de bains
Douche, Lavabo, WC
Palier
Général
Lave-linge
Chauffage (central)
Terrasse
Jardin
Mobilier de jardin
Parking
Disponibilité
Chargement du Calendrier
Lieux célèbres à proximité
Cliquez ici pour voir les lieux à proximité
Restaurants 100 m
Piscine commune 300 m
Centre 2 km
Restaurants
100 m
Piscine commune
300 m
Centre
2 km
Epicerie
2 km
Piscine commune couverte
9 km
Règlement intérieur

Notes et avis

3.8
Bien
11 évaluations voir toutes les photos
|
Recommandée par les voyageurs
Mr. Out
2.8 /5
Séjourné 3 jours il y a 1 an

Totaal ander huis dan op de foto's, meubelen vd kringloop leek wel. Maar toen om kunnen boeken naar beter huis ter plaatse. Maar ook niet het huis wat we zo graag dachten, luxe en comfortabel met openhaard. Helaas, erg teleurstellend.

Mr. Ruijter De
4 /5
Séjourné 2 semaines il y a 1 an

Prachtig mooi ruim en schoon huis,in een hele mooie omgeving

Mme. De Meer
3.9 /5
Séjourné 1 semaine il y a 3 ans

De aankomst verliep vlot, binnen vijf minuten was alles besproken en kregen we de sleutel van de accommodatie. We troffen een nette en luxe woning aan die van alle gemakken voorzien was. De omgeving is heerlijk voor fietsen, wandelen, zwemmen en eventueel golfen.

Mr. Van Rijnberk
4.6 /5
Séjourné 1 semaine il y a 3 ans

Wij hebben ee week doorgebracht in het huisje Ofslag 27. Heel ruim, modern en netjes ingericht met een wasmachime, droger etc. Prima bedden. Ruime zonnige tuin. Erg schoon. Het is het achterste huisje met veel privacy. Wel hoor je ver op de achtergrnd de N381, maar de vogeltjes komen er bovenuit. Wij hebben een museumkaart gekocht en er goed gebruik van gemaakt in Veenhuizen, Sneek, Leeuwarden, Steenwijk, Franeker en Harlingen. Ook prachtige natuur op maar een paar kilometer van het park. Eeen aanrader.

Mme. Visser
3.2 /5
Séjourné 3 jours il y a 3 ans

Accomodatie was niet schoon. Diverse dingen van de inventaris of buitenmeubilair stuk. Vervanging was geen redelijk alternatief. Bij reservering was onduidelijk of het beddengoed en eindschoonmaak in of naderhand nog bijbetaald moest worden. Kortom gelukkig was het mooi weer.

Mr. Banga
4.2 /5
Séjourné 1 semaine il y a 4 ans

goede aankomst accommodatie gewedig omgeving heel mooi

Mr. Hogie
... /5
Séjourné 1 semaine il y a 5 ans

Bij aankomst waren we opgetogen door de mooie ligging van het park. Jammer genoeg was de vakantiewoning bij aankomst dus niet deftig schoon gemaakt . Wat dus wel een domper was. Maar na zelf wat handen uit de mouwen te steken was het toch al wat frisser en properder. Het vakantiehuis was heel ruim , maar wat pover aangekleed. Wat de sfeer toch wel niet ten goede komt als je per dag wat langere tijd in het huisje doorbrengt. Wat voor ons niet echt van toepassing was daar er weinig speel gelegenheid is voor de kinderen op het park zelf.

Mr. Weller
... /5
Séjourné 4 jours il y a 6 ans

Prachtig huis voorzien van alle gemakken. Keurig interieur van goede kwaliteit. Rondom het huis bossage zorgt voor voldoende privacy. Oprit voor twee auto's. Je merkt niet dat het park zo groot is door de ruime opZet en golfbaan ertussen.

Mr. Thomassen
... /5
Séjourné 1 semaine il y a 7 ans

Een erg rustig park waar huisjes midden in de golfbaan liggen. Op zich niks mis mee maar als je geen golfliefhebber bent voel je je er minder thuis. Het zijn leuke ruime huisjes al liet de schoonmaak een beetje te wensen over. Voor kleine kinderen is er niet al te veel te beleven, de speeltoestellen die er staan mag geen naam hebben. In de omgeving is genoeg te doen al moet je er wel af en toe de auto voor nemen.

Des questions ? Nous sommes là pour vous aider
Des questions?
Nous sommes disponibles pour discuter ! Temps d’attente inférieur à 1 minute.