Partager
sauvegarder Saved
Dates de réservation et invités
Annulation offerte jusqu'à 21 jours
Cette propriété autorise l’annulation offerte
  • Annulation offerte disponible jusqu’à 21 jours avant la date d’arrivée. Valable pour des séjours du 1er janvier 2021 au 30 septembre 2021
  • L'offre est valable pour les réservations faites jusqu'au 30 septembre 2021
  • Belvilla se réserve le droit de retirer cette offre à tout moment

Facilités

Rez-de-chaussée
Hall d'entrée
Cuisine
Salle à manger-salon
TV (satellite)
Salle de bains
Douche, Lavabo, WC
Au 1er étage
Chambre
2x Lit simple, Lit mezzanine 2-pers.
Chambre
Lit double
Général
Remise
Chauffage (gaz)
Terrasse (privé)
Jardin (privé)
Mobilier de jardin
Disponibilité
Chargement du Calendrier
Lieux célèbres à proximité
Cliquez ici pour voir les lieux à proximité
Foret 100 m
Piscine commune 5 km
Epicerie 7 km
Foret
100 m
Piscine commune
5 km
Epicerie
7 km
Transport commun
7 km
Office du tourisme
7 km
Centre
10 km
Lac
10 km
Règlement intérieur

Notes et avis

3.7
Bien
31 évaluations voir toutes les photos
|
Recommandée par les voyageurs
Mr. Schol
4 /5
Séjourné 2 semaines il y a 2 ans

Afgezien van het feit dat er iets niet goed was gegaan met de boeking, deze was nl geannulleerd door jullie. Men daar moeite gedaan om alsnog 'n huisje te bieden. Deze accomodatie was prima, alleen jammer dat er geen wifi was. De omgeving is heel rustig, agrarisch gebied en bos. Wat verder liggen genoeg leuke plaatjses en ook zijn er voldoende mogelijkheden tot uitstapjes

Mr. Van Reenen
3 /5
Séjourné 2 semaines il y a 3 ans

Wij hebben dit park als achtergebleven ervaren. De informatie die de eigen site én alle andere sites die locaties op dit park aanbieden is onjuist en misleidend. De parksite geeft een prachtig zwembad weer, maar het is pas in Ronshausen te vinden. Mensen zoeken tevergeefs. Puur lokaas. Alleen is er een zwembadje zonder verlichting. De zes-persoons huisjes dragen deze aanduiding onterecht. Voor vier personen is het groot zat. De parkverlichting is erg matig, afvalbakken alléén bij de receptie en een behoorlijk duur restaurant. De receptie mag, inclusief personeel, wel eens wat verfrissing ondergaan. Maar het zwaarst wegend element is toch wel de isolatie waarin je zit. Je krijgt volgens informatie Wifi service aangeboden in én rond je huisje. Vergeefse moeite!! Zelfs mobiel bellen gaat pas in het volgende dorp. Overal waren tobbende gasten te zien die rond de receptie probeerden er nog wat van te maken. Beangstigend. Waar haal je bijvoorbeeld snel hulp vandaan in een noodsituatie met een receptie waar men géén woord Nederlands spreekt, of via een SOS-telefoontje aan een houten paaltje? Dit is toch niet meer van deze tijd? Hier laat een oude DDR situatie zich zien. Voor ons wordt het géén tweede keer Ronshausen meer.

Mr. Roggeveen
4.2 /5
Séjourné 1 semaine il y a 4 ans

Het was een heel leuk huisje met alles erop en eraan. In een prachtige bosrijke omgeving. Speeltuin voor de kinderen was een beetje saai. En er was slecht berijk van je telefoon. Maar voor de rest een heerlijke vakantie gehad.

Mme. Vernooy
4 /5
Séjourné 1 semaine il y a 4 ans

Prachtige omgeving, rustig park, basic huisjes.

Mr. De Ruiter
... /5
Séjourné 4 jours il y a 5 ans

Het bungalowpark is rustig gelegen tegen een heuvel, naast het plaatsje Machtlos. In de directe omgeving is behalve wandelen en mountainbiken weinig te beleven. In de nabije omgeving is het bezoeken van het plaatsje Rotenburg aan de Fulda een aanrader. Voor de avontuurlijke mensen is het bezichtigen van de Kali mijn erg leuk.

Mme. Doppen
... /5
Séjourné 1 semaine il y a 6 ans

Een leuk park met Duitse, degelijke huisjes. Veel huisjes zijn van particulieren. De faciliteiten zijn prima. Het restaurant was nu helaas dicht vanwege een verbouwing, maar vanaf 2016 is deze weer open. Voor kinderen is er het minimale aanwezig, maar er is genoeg ruimte op het park om vrij te spelen. Er heerst veel rust op het park. De ligging is prachtig. Er loopt een doodlopende weg naar het plaatsje Machtlos en aan het einde van het dorpje ligt het vakantiepark, tegen de bosrand. Je loopt dus zo de bossen in. In de omgeving is genoeg te doen. Voor ons was de prijs-kwaliteitsvertoning prima.

Mme. Renting
... /5
Séjourné 2 semaines il y a 7 ans

Voor rust en natuur een prachtig gebied

Mr. Hulshof
... /5
Séjourné 1 semaine il y a 8 ans

Eenvoudig huisje en enigszins gedateerd qua inrichting, maar ligging maakt veel goed.

Mr. De Vos
... /5
Séjourné 1 semaine il y a 9 ans

Het betreft een rustig gelegen park, niet aan een doorgaande weg. Boodschappen kunt u prima doen in Ronshausen. Het zwembad in Ronshausen (waar we gratis 1 dag in mochten) was erg leuk. Bij het zwembad op het prak is een ligweide met stoelen. Let er wel op dat je geen bereik op het park hebt met een gsm. Verder een vriendelijk ontvangst. Goed naar onze zin gehad.

Mr. Van Den Brink
... /5
Séjourné 2 semaines il y a 12 ans

De zoutmijnen van Merkers zijn beslist de moeite waard om te bezoeken. Het is een ware sensatie. Kanoén op de Fulda bij Elfi´s Kanu is ook supergoed verzorgd en erg leuk.

Mme. Van Der Zant-Massaar
... /5
Séjourné 2 semaines il y a 12 ans

1-8-2009 Fijn en net huis voor 4 á 5 personen. Kinderen vonden het er ook geweldig. Heel rustig gelegen midden in de bossen. Een must voor de wandelaar. Zwembad is klein maar dat maakte voor onze kinderen niets uit(6 en 8 jaar) een paar km verderop is een mooi buiternzwembad! Voor een uitstapje naar een burgt of stadje moet je echter wel even in de auto zitten. Aanrader!

Fam. Van Den Kieboom P.m.h.
... /5
Séjourné 1 semaine il y a 14 ans

Op een redelijke afstand van huis is het goed vertoeven in de leuke huisjes type 'Winnetou'. Vooral de 3e slaapkamer in de nok van het dak is erg leuk voor de wat grotere kinderen. Zeer mooie omgeving in een rustige landelijke omgeving. Mensen die veel vertier zoeken hebben hier niets. Ook niet in de buurt.

Des questions ? Nous sommes là pour vous aider
Des questions?
Nous sommes disponibles pour discuter ! Temps d’attente inférieur à 1 minute.