Superbe appartement à Breil avec terrasse
Grisons, Suisse Appartement Carte
Bien
20 évaluations
7.9
Animaux admis
Appartement avec terrasse, salon de jardin et barbecue
Partager
sauvegarder Saved

Résumé

Disponibilité
Chargement du Calendrier

Facilités

Au 1er étage
Cuisine ouverte
Machine à café expresso, Four
Salle à manger-salon
TV (satellite)
Chambre
Lit simple, Lit double
Chambre
Lit double
Salle de bains
Douche, Lavabo, WC
Sous-sol
Lave-linge (payant)
Général
Chauffage (central)
Terrasse
Mobilier de jardin
Barbecue
Parking
Lieux célèbres à proximité
Cliquez ici pour voir les lieux à proximité
Centre
300 m
Restaurants
300 m
Epicerie
2.5 km
Lac
3 km
Piscine commune couverte
3 km
Besoin d’aide pour le bien CH-7164-01 ?
Nous contacter par téléphone Voir les horaires d’appel
+31208945561
Règlement intérieur

Évaluations des clients

Bien
20 évaluations
7.9
Recommandée par les voyageurs
Mme. Eggenkamp
Séjourné 1 semaine 4 jours il y a 8 mois

Dankzij de routeplanner konden we het huis goed vinden. Het ligt boven in een piepklein gehuchtje, Casa, vlak boven Dardin. Om er te komen loop je vanaf de weg over een asfaltpad omhoog; wij parkeerden de auto aan de weg maar dat betekende wel elke keer een steile klim omhoog, maar ja je bent in Zwitserland! Er was niemand aanwezig maar de sleutel stak in de deur. We wisten niet welke buren de huisbewaarders waren, maar de volgende ochtend kwam de buurvrouw even langs en vroeg of we alles konden vinden. Dat was het geval. De omgeving is schitterend, het huis is fantastisch gelegen met mooi vrij uitzicht en eigen weitje, je voelt je helemaal vrij. Maar het huis is hard toe aan een grondige opknapbeurt. Als dat gebeurd zou zijn zou ik er heel graag terugkomen, want de locatie is echt schitterend.

Mr. Gangel
Séjourné 4 jours il y a 10 mois

Vanuit het huisje heb je een mooi uitzicht, het is het hoogstgelegen huis van het gehucht. Maar met de auto is het niet zo eenvoudig te bereiken: smal, steil straatje. Met nat weer heb je volgens mij 4wd nodig, aan sneeuw wil ik niet eens denken. De eigenaar hebben we niet gezien en we hebben ook niets van hem gehoord, de sleutel zat in de voordeur. Het huisje maakt ook binnen een authentieke indruk; alles werkt en voldoet maar het is basic. Als uitgangspunt voor wandelingen in de buurt kan men beter naar het hoger gelegen Breil-Brigels rijden.

Mr. Linders
Séjourné 2 semaines il y a 1 an

Ligging,algemene netheid , verroeste materialen in badkamer , verroest droogrek, kapotte zittingen tuinstoelen (4) , houten zitbank met gevaarlijke nagels, slecht werkende afzuigkap in kk , waardoor vettige kk-tegels , vuile ramen...........etc,

Mr. Staal
Séjourné 2 semaines il y a 2 ans

Bij de aankomst was het probleem dat het huis heel slecht te vinden was. De huisnummers in Casu (dichtbij Dardin, waar het huis was) waren in 2016 gewijzigd naar 1 t/m 16. Ons huis zou 218 zijn. Dat was nergens te vinden. Overigens bleek het oude nummer ook nog eens 219 te zijn! Het huis staat achteraf, zodat het niet herkenbaar is langs de weg (van de foto). Bovendien heeft Belvilla de zijkant afgebeeld, hetgeen suggereert dat je daar aan moet komen, maar de trap naar boven op de foto heeft geen functie (meer). Omdat onze familie (die er ca. 15 jaar eerder op vakantie was) foto's van de omgeving had laten zien, kon de locatie ongeveer gevonden worden. De 2 telefoonnummers van de contactpersoon (eigenaresse die aan de andere kant van Zwitserland woonde) waren op dat moment niet bereikbaar. De sleutelhoudster in het dorp weet overigens alleen wanneer er iemand komt, niet hoe lang iemand blijft. Ze was ook niet op de hoogte dat het beddengoed en keukentextiel door de mensen meegenomen worden. De opgemaakte bedden werden daarom weer afgehaald toen we arriveerden. In de huiskamer hangt prominent een opvallend kruis. Dat zien we graag achterwege. De keuken is afgestemd op kleine mensen en heeft weinig ruimte. De omgeving is prachtig.

Mme. Schonebaum
Séjourné 1 semaine il y a 2 ans

Gezellig, eenvoudig, huisje in mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst door buurvrouw/sleutelbewaarder. Huisnummer stond niet goed vermeld op de boeking. Moet zijn 16.

Mr. Autrup
Séjourné 1 semaine il y a 6 ans

Super Holiday in the Swiss Alps, with lots of nature experiences clean air, wandering and good food.

Mr. Weinmann
Séjourné 1 semaine il y a 6 ans

Hauptgrund des Urlaubs in Breil/Brigels waren Bergwanderungen zu den Quellen des Rheins. Wir haben Wanderungen in mehreren Tälern unternommen und sind durch die Rheinschlucht und Via Mala gewandert. Sehr schöne Natur, leider in höheren Lagen noch Eis und Schnee.

Mr. Van Keken.
Séjourné 1 semaine il y a 8 ans

Het huisje ligt op een berg in een heel klein dorpje met winkels in de beneden en bovenliggende dorpen. Uitermate geschikt om te wandelen en te fietsen of voor de minder actieve mensen per trein het kanton graubunden te bekijken. Gewone vervoer per bus en trein is vrij dichtbij en betaalbaar, voor toeristische trips per trein wordt Zwitserland wel duurder. Kosten levensmiddelen ligger duidelijk hoger dan in nederland maar komt ook door kleinere winkels.

Mme. Frambach
Séjourné 1 semaine il y a 8 ans

Heel aangenaam huisje, biedt vele mogelijkheden om te wandelen. Let op de extra schoonmaak kosten en de toeristenbelasting.

Mr. Fernandes
Séjourné 1 semaine il y a 9 ans

Heel leuk huisje en mooi gelegen. Bied goede mogelijkheden om vandaar uit de omgeving te verkennen. Het huisje ligt in Casu dat is net buiten Dardin. Het is alleen te bereiken via een zeer steil weggetje omhoog tussen een paar huizen door. De buurvrouw heeft de sleutel van dit huisje. Ze is erg vriendelijk en help graag.

Mr. Kool
Séjourné 2 semaines il y a 10 ans

Een mooi gelegen goed geaccommodeerd huis in een rustige omgeving met veel mogelijkheden voor wandelingen in de directe omgeving en voor excursies in wijdere omtrek. zeer goed bereikbaar voor openbaar vervoer.

Calculating the best price