Code de la maison: NL-4858-02
Villa spacieuse près du lac à Ulvenhout
8
Ulvenhout Brabant, Pays-Bas
16
7
1
Ajouter à mes favoris

Facilités

Surface habitable : 320 m²

Rez-de-chaussée
2x Salon
TV, Cheminée
Salle à manger
2x Cuisine
Four, Micro ondes, Lave-vaisselle
3x WC
Lavabo
Au 1er étage
3x Chambre avec salle de bains
3x Lit simple, Lit gigogne simple, Douche, Lavabo, WC
Chambre avec salle de bains
Lit simple, Douche, Lavabo, WC
2x Chambre avec salle de bains
2x Lit simple, Douche, Lavabo, WC
Chambre avec salle de bains
2x Lit simple, Lit gigogne simple, Douche, Lavabo, WC
Général
Chauffage (central)
Terrasse
Mobilier de jardin
Lit d'enfant (sur demande)
Chaise haute (sur demande)
Avis
8
Très bon
8 évaluations
Mr. Van Hoek Pays-Bas
Date du sejour: Sam 23-12-2017 - Mar 26-12-2017

Prachtige accommodatie met een gastvrij onthaal en uitstekende service!

Traduire vers le français
Mme. Verkerk Pays-Bas
Date du sejour: Ven 25-03-2016 - Lun 28-03-2016

Wij waren met 16 personen in vakantiehuis de jager in Ulvenhout. Toen wij vrijdagmiddag om 16.00 uur aankwamen, was het huis nog niet beschikbaar zou pas na 17.00 uur zijn. Na protest van onze kant, op de voucher staat immers dat je vanaf 16.00 uur welkom bent, kon er toch een gedeelte in gebruik worden genomen. Op zaterdag was er een uitvaart wat ons zijdelings door een medewerker, niet door verhuurder, werd medegedeeld. Nu was dat voor ons niet zo'n probleem. Maar ik kan me voorstellen dat er mensen door geschokt zijn (je wil tijdens een weekend weg niet met rouwauto's geconfronteerd worden op het terrein van je vakantieverblijf) en is dat naar mijn mening een rede om te annuleren. Dit huis is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat er in de leefruimte een ruwe houtenvloer ligt, ben je genoodzaakt om schoenen of pantoffels te dragen, mijn jongste kleindochter (7 jaar) had 2 x een splinter in haar voet en 1 x in haar hand. Ook is er niet vermeld dat op verschillende slaapkamers stapelbedden zijn (zonder valbeveiliging, niet erg veilig voor kleine kinderen) We hebben het verder prima naar onze zin gehad, maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Traduire vers le français
Mr. Pieters Pays-Bas
Date du sejour: Ven 18-03-2016 - Dim 20-03-2016

Het huisje De jager ligt op een landgoed dat tegelijkertijd voor allerlei zakelijke evenementen en andere activiteiten wordt gebruikt. Het begon al bij aankomst in de boekingsbevestiging was aangegeven dat we vanaf 16.00 uur over de accommodatie konden beschikken bij aankomst om 16.15 meldde de eigenaar dat het niet eerder dan 17.00 zou worden omdat er nog een zakelijk evenement aan de gang was. Voorts werden wij onaangenaam verrast door een (door de eigenaar verzwegen) uitvaartplechtigheid (met 200 bezoekers) die plaatsvond gedurende de eerste ochtend van ons verblijf. Door de vele grote ramen voelden we ons erg ongemakkelijk in die situatie we konden ons er niet aan onttrekken. Daarnaast ervoeren wij weinig respect voor onze privacy. Cateringmedewerkers van andere evenementen liepen onaangekondigd in en uit ons huisje en reageerden verontwaardigd als we aangaven dat we dit ongepast vonden. Onze conclusie is dat het de eigenaar kennelijk te goed gaat de gasten komen toch wel dus service en privacy doen er kennelijk niet zo toe. Erg jammer, zeker omdat dit absoluut geen goedkope accommodatie is!

Traduire vers le français
Mme. Van Hooft Pays-Bas
Date du sejour: Ven 13-11-2015 - Dim 15-11-2015

Met het bestuur van een studievereniging zijn we een weekend in deze accommodatie geweest. Alles zag er precies uit zoals het op de fotos. We waren zelf met auto's, met het openbaar vervoer is het wel wat lastiger te bereiken. Het ligt direct aan het bos en in de omgeving is er ook genoeg te doen. Er is geen tv, dus zeker mensen die van rust houden zitten hier goed. We hadden maar een puntje wat misschien verholpen kon worden, en dat is dat de houten vloer splinters gaf dus dat lopen op sokken of blote voeten niet echt kon. Verder hebben wij echt een super weekend gehad en komen wij zeker terug!

Traduire vers le français
Mme. Ruiter Pays-Bas
Date du sejour: Ven 24-07-2015 - Lun 10-08-2015

Met 20 personen, 2 babies en onze honden hebben we twee fijne weken in de Jager doorgebracht. Fietsen gehuurd, veel steden bezocht, in de zee gezwommen.

Traduire vers le français
Mr. Bakker Pays-Bas
Date du sejour: Ven 05-11-2010 - Dim 07-11-2010

Dit was echt een prachtig mooie en luxe lokatie met een heerlijke relaxte sfeer van het buitenleven, maar toch bereikbaar. Wij hebben een zeer prettig verblijf gehad, mede door de lokatie en de vriendelijke gastheer. Helemaal top, wij komen nog wel een keer terug!

Traduire vers le français
Carte
Foret
0 m
Equitation
0 m
Restaurants
0 m
Location de vélo
0 m
Lac
100 m
Transport commun
1000 m
Epicerie
2 km
Piscine commune
2 km
Autoroute
2 km
Centre
3 km
Médecin
3 km
Banque
3 km
Sortie
4 km
Piscine commune couverte
4 km
Office du tourisme
4 km
Gare ferroviaire
4 km
Sports nautiques
20 km
Aeroport
50 km

D'autres visiteurs ont également consulté

Disponibilité et tarifs