Code de la maison: IT-00003-91
Superbe appartement de campagne dans un environnement toscan
7.5
6
3
Ajouter à mes favoris

Facilités

Surface habitable : 75 m²

Au 1er étage
Salle de séjour
TV, Table
Cuisine ouverte
3x Chambre
Lit double ou 2 x lit simple
Salle de bains
Douche
Salle de bains
Baignoire
Général
Chauffage (central)
Terrasse
Mobilier de jardin
Piscine (partagé avec d'autres clients, 12 x 6 m., ouvert de Juin jusqu'à (inclus) Sept)
Avis
7.5
Bien
4 évaluations
Mme. Sloetjes Pays-Bas
Date du sejour: Lun 06-08-2018 - Mer 15-08-2018

Toscane is een wonderschoon en fijn vakantiegebied. De Italianen ervoeren wij als erg vriendelijk en veel minder stug dan de Fransen -) . Je zou er bijna voor naar een Italiaanse taalcursus gaan om er nog meer uit te halen. De routes en kleine dorpjes zijn fantastisch en elke avond lekker uit eten maakt het compleet! Het appartement is functioneel maar kan op een aantal punten nog verbeterd worden. Dat gaat dan met name om wat comfort.

Traduire vers le français
Mme. Timmers Pays-Bas
Date du sejour: Mar 08-08-2017 - Mer 16-08-2017

Het appartement was er een van een klein appartementencomplex, er zijn ongeveer 8 appartementen. We werden hartelijk ontvangen. Het appartement was schoon, eenvoudig. Het zwembad heerlijk en netjes onderhouden, er is een washok en een aparte ruimte die dient als een soort huiskamer en een grote speelkamer waar de gasten van het complex gebruik van kunnen maken. De omgeving is heerlijk!

Traduire vers le français
Fam. Greven Pays-Bas
Date du sejour: Dim 09-07-2017 - Mer 26-07-2017

Appartement Simone Martini heeft geen buitenruimte. Het bordes dient ook als balkon maar dit is te klein om met 2 personen comfortabel te kunnen zitten. Voor 2 personen ruim appartement, voor 4 personen wat krap. Wel een goede BBQ-ruimte, lekker zwembad en vriendelijk personeel. Complex ligt prima ten opzichte van de stad en centraal in Toscane. Winkeltje vlakbij om 's morgens vers brood te halen.

Traduire vers le français
Mr. Gielen Belgique
Date du sejour: Lun 01-08-2016 - Lun 08-08-2016

De woning is gezellig ingericht,voldoende groot, goed onderhouden en zeer proper. Al het nodige materiaal is voorhanden. De medewerkers spreken zowel Italiaans als Nederlands. Zij kunnen praktische tips geven over de streek. Aanpalend aan het zwembad is een douche en toilet. De temperatuur van het zwembadwater is aangenaam. Voor kinderen zijn een bal, plankjes,... aanwezig.

Traduire vers le français
Carte
Transport commun (Bushalte)
200 m
Centre (Siena)
2 km

D'autres visiteurs ont également consulté

Disponibilité et tarifs