Code de la maison: FR-03430-02
Maison de vacances confortable avec jardin spacieux à Vieure
8.8
Vieure Auvergne, Sud de la France, Centre de la France, France
10
3
2
Ajouter à mes favoris

Facilités

Surface habitable : 300 m²

Rez-de-chaussée
Hall d'entrée
Chauffage (électrique), 2x Chaise haute, Parc
Couloir
Portes-fenêtres, 5x Chauffage (électrique)
Cuisine
Lecteur CD, Plaque de cuisson (vitrocéramique), Four, Four/micro-onde combinés, Lave-vaisselle, 2x Combinaison réfrigérateur/congélateur, Chauffage (électrique)
Salle à manger-salon
TV (satellite), Poêle (bois), Bar, 2x Chauffage (électrique)
Chambre
3x Lit simple, Portes-fenêtres, 2x Chauffage (électrique), Lit d'enfant
Chambre
Lit double, Lit superposé, Portes-fenêtres, 2x Chauffage (électrique)
Chambre
Lit simple, Lit double, 2x Chauffage
Salle de bains
Baignoire, Douche a jets, Lavabo, WC, Chauffage (électrique)
WC
Lavabo, WC, Chauffage (électrique)
Réserve
Grill, Lave-vaisselle, Sèche-linge, Lave-linge
Général
Lecteur DVD
4x Terrasse
Jardin (clôturé)
Mobilier de jardin
2x Parking
Trampoline
équipements de jeux
Avis
8.8
Incroyable
3 évaluations
Mme. Rodrigues Pays-Bas
Date du sejour: Sam 19-08-2017 - Sam 02-09-2017

We hebben twee prima weken gehad in het huis. De accommodatie was ruim genoeg voor 7 personen en het was schoon. Erg fijn is de wasmachine in het washok en het grote droogrek in de tuin. Het ontvangst van de franse dame is prima, jammer alleen dat ze geen andere taal machtig is. Wel hebben wij een aantal bevindingen waar wij de eigenaar naar ons idee iets aan kan veranderen. Het terrein is omheind met gaas met grote mazen, wat prima is, alleen achter het huis is het hek verzakt en kon onze hond het koeien terrein opwandelen. Wij hebben een erg grote hond, dus hij past niet overal zomaar tussendoor. Wij hebben het hek omhoog getrokken maar het is niet optimaal. De achterste slaapkamer behoeft absoluut twee nieuwe matrassen, deze zijn helemaal doorgezakt. Na 2 nachten zijn wij verhuisd naar een andere slaapkamer. De grote slaapkamer waar wij heen verhuisd zijn was erg donker, sterkere verlichting zou heel fijn zijn. Het tuinmeubilair dat was voor ons echt een tegenvaller. Er zijn geen tuinstoelen met hoge leuning aanwezig, alleen lage-aan-tafel-zit-schoenen. Wij hebben zelf 2 stoelen gekocht met hoge rugleuning, waarvan de leuning naar achter kan. Deze hebben wij achter gelaten, hopelijk hebben andere mensen hier ook nog plezier van. Er zijn tevens geen ligbedden voor in de tuin. De stofzuiger stonk heel erg, voornamelijk naar hond. Dit weerhield ons om de stofzuiger met regelmaat te gebruiken en hebben vooral de bezem gebruikt. Al met al, wij hebben een fijn verblijf gehad.

Traduire vers le français
Mr. Bram Belgique
Date du sejour: Sam 12-07-2014 - Sam 19-07-2014

We hadden een fijne vakantie. In de grote tuin/ huis was van alles voorzien om kinderen te vermaken. Er is een omheining rond de tuin waardoor ze vrij konden rondlopen. Ook in de omgeving is er veel te bezichtigen.

Traduire vers le français
Fam. Vereecken Belgique
Date du sejour: Sam 20-07-2013 - Sam 03-08-2013

Heeft alles wat ik er van verwacht had. Mooi gelegen huis. Prachtige tuin en voor de kinderen vlakbij een zwemvijver. Als je van oude kastelen en kerken houd ben je er ook op je plek. In de zomer zijn er ook veel festivals en dorpsfeesten waar je naartoe kan gaan.Voor ons was het en geslaagde vakantie.

Traduire vers le français
Carte
Lac
300 m
Restaurants
300 m
Office du tourisme
300 m
Foret
1000 m
Centre
2 km
Epicerie
6 km
Piscine commune
7 km

D'autres visiteurs ont également consulté

Disponibilité et tarifs